
تبیین نقش و اهمیت بیمه کشاورزی در بحران های اقتصادی
صندوق بیمه کشاورزی همه ساله در طول سال زراعی ضمن ارتباط با سیاستگذاران، مجریان و بهره برداران بخش کشاورزی، در نظر دارد خدمات متنوع در حوزه بیمه کشاورزی را به نحو شایسته ای معرفی نماید.
به گزارش روابط عمومی و بین الملل صندوق بیمه کشاورزی به نقل از پایگاه خبری تحلیلی رادیو گفتوگو، فاضل سجادی، مدیر امور برنامه ریزی و توسعه فناوری صندوق بیمه کشاورزی، روز شنبه 13 آذر 1400 به مناسبت گرامیداشت روز ملی بیمه، به منظور تبیین نقش و اهمیت بیمه کشاورزی در بحران های اقتصادی، در ارتباط تلفنی در برنامه «گفتگوی اقتصادی» رادیو گفتگو شرکت کرد.
مدیر امور برنامه ریزی و توسعه فناوری صندوق بیمه کشاورزی در رادیو گفت وگو با بیان اینکه ما مرتباً در معرض خطرات و بحران های مختلف هستیم، گفت: ما در سال زراعی جاری با سرما و خشکسالی مواجهیم و پیش بینی خسارت ها نیز بسیار بالاست.
وی افزود: اگر صندوق بیمه به عنوان یک صندوق حمایتی نتواند به موقع از کشاورزان حمایت کند کشاورزان هم در آستانه خروج از چرخه تولید قرار خواهند گرفت و در نهایت احتمال مهاجرت و حاشیه نشینی افزایش می یابد و تأمین امنیت غذایی جامعه نیز به مخاطره خواهد افتاد.
مدیر امور برنامه ریزی و توسعه فناوری صندوق بیمه کشاورزی با اشاره به اینکه یک میلیون و 500 هزار نفر از کشاورزان کشور محصولات خود را تحت پوشش بیمه کشاورزی قرار دادند، اظهارکرد: محصولات کشاورزی در بخش های مختلف در مقابل عوامل خطر به ویژه خشکسالی، سرما و سیل بیمه می شوند و قرارداد بیمه ای تحویل آن ها داده خواهدشد.
سجادی با اشاره به اینکه دولت به طور میانگین 60 درصد حق بیمه ها را پرداخت می کند و 40 درصد را هم کشاورزان و دامداران می پردازند گفت: صندوق بیمه در صورت هر اتفاقی کارشناسان خود را به محل اعزام می کند تا میزان خسارت را برآورد و بررسی و مبلغ خسارت را به کشاورزان پرداخت کنند.
مدیر امور برنامه ریزی و توسعه فناوری صندوق بیمه کشاورزی درمورد کارکرد بیمه پایه و فاجعه بار توضیح داد: در این نوع بیمه، کشاورز و دامدار حق بیمه اندکی می پردازد و در صورت خسارت دیدن، غرامت متناسبی دریافت خواهند کرد.
مشروح این گزارش رادیویی را از طریق لینک پیوندی ذیل می توانید دنبال کنید.
http://radio.iranseda.ir/epgarchivePart/?VALID=TRUE&ch=29&e=149388732
ارسال نظر جدید