جمعه، 29 شهريور 98

زمین سالم، اساس تولید غذا است

زمین سالم، اساس تولید غذا است
مجاهد اچوری مدیر بخش زمین و آب سازمان کشاورزی و خواروبار سازمان ملل (فائو) به مناسبت روز زمین پاک گفت: خاک سالم، اساس تولید غذا در جهان است و باید بند مهم دستور کار سیاست بخش عمومی باشد.
به گزارش روابط عمومی و بین الملل صندوق بیمه کشاورزی به نقل از گروه اقتصادی ایرنا و پایگاه اطلاع رسانی فائو، به مناسبت هفته زمین پاک که از دوم اردیبهشت آغاز می شود، بیش از 550 شرکت کننده از 78 کشور جهان در رم پایتخت ایتالیا گردهم آمده اند تا در زمینه مدیریت پایدار خاک و اداره زمین بحث و تبادل نظر کنند.
وی ضمن اشاره به اینکه فشار بر منابع خاک به مرز بحران رسیده است، افزود: خاک برای دستیابی به امنیت غذایی و داشتن ظرفیت لازم برای کمک به از بین بردن تاثیرات منفی تغییر آب و هوا ضروری است.
مدیر بخش خاک و آب فائو اظهار داشت: خاک علاوه بر حفظ 95 درصد محصولات غذایی تولید شده، میزبان بیش از یک چهارم تنوع زیستی کره زمین است، یک منبع مهم دارویی محسوب می شود و نقش مهمی در چرخه کربن ایفا می کند.
اچوری گفت: این در حالی است که افت کیفیت خاک که برآورد می شود در سطح جهان 33 درصد باشد، زنگ های خطر را به صدا درآورده است و این ظرفیت را دارد که امنیت غذایی را تهدید و بسیاری از مردم جهان را به دامن فقر بکشاند.
در مقابل، مدیریت پایدار خاک می تواند به تولید بیشتر و سالم تر غذا کمک کند. فائو خواست، جامعه بین المللی و سیاستگذاران برای کاهش افت کیفیت خاک و احیای دوباره زمین هایی که کیفیت آنها کاهش یافته است، با یکدیگر همکاری کنند.

منبع: 
خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران - ایرنا

ارسال نظر جدید