
قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی در بازدید از مزارع خسارت دیده استان اردبیل گفت:
مقامات محلی کشاورزان را ترغیب نمایند تا محصولات خود را بیمه کنند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بیمه کشاورزی، آل امین قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی در سفری به منطقه اصلاندوز از استان اردبیل که مهاجر معاون امور زراعت وزیر جهاد کشاورزی را همراهی مینمود، ضمن بازدید از مزارع خسارت دیده گندم در این مناطق در گفتگویی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اردبیل گفت :
در راستای شناسنامه دار کردن اراضی مشخص و هدفمند خواهد شد که در استان چه اتفاقی افتاده است و ما به عنوان بیمه کشاورزی بهتر میتوانیم تصمیم بگیریم.
وی همچنین اشاره کرد: از مقامان محلی، فرمانداران و بخشداران تقاضا می کنیم کشاورزان را ترغیب نمایند تا محصولات کشاورزی خود را بیمه کنند.
آل امین یادآور شد: کشاورزانی که محصولات خود را بیمه کرده و دچار خسارت شده اند، غرامت آنها پرداخت خواهد شد.
همچنین مهاجر معاون امور زراعت جهاد کشاورزی در بازدید از اراضی خسارت دیده ناشی از سیل و خشکسالی در شهرستان گرمی هم گفت: وزارت جهاد کشاورزی برای حمایت هرچه تمام تر از کشاورزان خسارت دیده با استفاده از ظرفیت بیمه و کمک های بلاعوض و امهال تسهیلات تلاش خواهد کرد.
در پایان نظر شما را به دیدن فیلم این گزارش خبری جلب می نمائیم.
ارسال نظر جدید